0%
Varning: JavaScript är avstängt i din webbläsare. Du kanske inte kan svara på alla frågor i enkäten. Var vänlig kontrollera inställningarna i din webbläsare.

Kompetensutveckling bransch Vård och Omsorg 2020-2021

ansökan till de moduler som ingår

Välkommen!

Anmäl dig till att delta i kompetensutveckling för Arbetsgivaralliansens bransch Vård och Omsorg. Övriga anslutna branscher till Arbetsgivaralliansen kan ansöka, men anlsutna till Vård och Omsorg har företräde till deltagarplatser.

Du kan anmäla din organisation till alla moduler eller välja en eller flera moduler. I anmälningsformuläret kommer modulerna i turordning, hoppa över med att inte skriva något utan bara gå till nästa om du endast vill välja en eller några moduler.

Vi rekommenderar att ni är 2 eller fler medarbetare med relevanta arbetsuppgifter som deltar i varje modul.

 

Modulerna är kostnadsfria för anslutna organisationer till Arbetsgivaralliansens bransch Vård och Omsorg. Om förhinder uppstår bokar man av sin plats minst två veckor innan modulen börjar, annars får man betala 11 000 kr per utebliven deltagare.

Informationen du lämnar här är för att också ge lite underlag till de seminarieledare och mentorer som är ansvarig för respektive modul. Därför har vi två frågor som rör varje modul där ni kan förmedla vad som är era behov och var ni befinner er i relation till modulens tema.